معرفی یک گونه گیاه دارویی نادر: نامه به سردبیر - پیری ابراهیم; جعفرنژادگرو امیرعلی (مجله سلامت و ورزش: رویکردهای نوین (سورن), 2023)
کشف خواص دارویی گیاهان میتواند در درمان بسیاری از بیماریها موثر واقع شود. از اثرات مثبت این گیاه دارویی کمیاب میتوان به درمان تب و لرز ناشی از واکسیناسیون کووید-19، افزایش ظرفیت ریوی، تسکیندهنده دردهای ناشی از میگرن و سینوزیت ترمیم زخمهای ناشی از بریدگی اشاره کرد. با توجه به اهمیت موضوع در خصوص اثرات مثبت این گیاه، بررسی این موضوع از منظر علمی ضروری است. لذا به تمامی علاقه مندان پیشنهاد میشود در این زمینه مطالعاتی انجام دهند.